megaSun beauty&care

megaSun beauty and care

Две устройства, една система и много нови идеи за едно успешно бъдеще в света на солариумите - модел megaSun Beauty&Care.

megaSun beauty and care Солариум megaSun Beauty, основан на новаторската CPI технология и Care терминал, заедно с последните лабораторни възможности за изследване на кожата осигуряват максимална сигурност по време на соларните сесии.

megaSun Beauty
MegaSun Beauty солариумите предлагат не само здравословен тен, но и забавление, релаксация и наслада за сетивата.

Първият солариум, който ви поздравява и след поставяне на Sun картата изписва лично поздравление за вас - 
помага да се отпуснете и да се почувствате добре при добиването на тен.  Имате възможност да изберете музиката и атмосферата в кабината по ваше желание.

За първи път, с помощта на activeColor технологията, излъчващи светлина HL диоди, megaSun Beauty знае как се чувства клиента и го стимулира в зависимост от настроението му.
Синьото отпуска, червеното ободрява, зеленото успокоява.
megaSun beauty and care megaSun Care

Основан на професионални методи за измерване, megaSun Care терминалът бързо и лесно извършва задълбочен и индивидуален анализ на кожата. Сензорите измерват влажността на кожата, съдържанието на мазнини и оцветяването на критичния компонент меланин. По този начин се определя типа кожа, необходимото количество UV и се съставя индивидуална програма за придобиване на тен.

Бързата проверка в допълнение с измерване нивото на меланина преди всяка сесия осигурява допълнителна сигурност.
 
megaSun beauty and care Sun card

Цялата информация за клиента се съдържа на персонална Sun карта – от графика на соларните бани, настройките на вентилационната система до нивото на музиката.

Независимо от факта кой е използвал солариума преди вас, когато поставите своята Sun карта, този солариум се превръща в личен солариум, създаден специално за Вас. Чувствате се у дома.