Smart puls

Smart Puls - IPL апарат за трайно обезкосмяване и подмладяване на кожата.

                              

 Smart puls Smart puls е специален IPL апарат, произведен в Германия, изработен с изцяло медицински компоненти. Smart puls е замислен и реализиран като дизайн и функционалност, съчетавайки  практическия опит от подобни IPL апарати.

В отговор на нарастващите изисквания на клиентите да изглеждат по-добре и да се чувстват по-комфортно, Smart puls предлага ефективни и достъпни манипулации, които водят до трайно обезкосмяване. Различен тип са програмите в зависимост от цвета на кожата и различната степен на пигментиране на космите, както и от зоната, която се третира.

За постигане на траен ефект при обезкосмяване, в зависимост от типа кожа, цвета на косъма и зоната, която се обезкосмява, са необходими до 7 манипулации, които се извършват през период от 4 до 12 седмици.

IPL апаратът излъчва интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата) и се трансформира в топлина, която от своя страна се провежда по стъблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява космения фоликул и се разрушава, без да се уврежда околната кожа.

Допълнителна технология - CMP - Constant Multi Pulse позволява на светлината да се насочва и разпределя съобразно състоянието на всеки клиент, като по този начин осигурява по-голям комфорт.

В последните години все повече клиенти проявяват желание да поддържат кожата си млада и свежа. Smart puls предлага постигане на този ефект, чрез метод за третиране на кожата, който е безопасен и приятен.

Със Smart puls може да нагласяте свои собствени програми, направени специално за вашия тип кожа.