Нова козметика

Сънкинг сега представя най-иновативните козметични продукти соларна козметика Mangasun, Face line и Sex up your body.

С екзотичните си висококачествени съставки те не само водят до ефективно образуване на тен, но се грижат за кожата и я поддържат млада, жизнена и красива.

Australian Gold

GOLD

TRES JOLIE

Australian Gold ® са продукти за незаменим здравословен красив тен.

Не правете компромис относно грижа за кожата си. Серията GOLD се грижи за вашата кожа и изящен вид! Тази козметика ви предлага всички предимства за качествена грижa и почивка за вашите сетива!

Не правете компромис относно грижа за кожата си. Козметиката Très Jolie се грижи за вашата кожа и изящен вид! Тази козметика ви предлага всички предимства за качествена грижa и почивка за вашите сетива!

Peace Love and Cupcakes

Cheeky Brown

Designer Skin

Peace Love and Cupcakes-250ml/15ml-нов австралийски лосион с отлично качество на изключително конкурентна цена. С балансирана смес от 10 естествени бронзанта за красив кафяв цвят.

Cheeky Brown-250ml/15ml- ТОП 5-Най-продавани ! Лосион за тяло и лице за незабавен резултат с мощен естествен бронзант и по-специално Витамин AE, естествени растителни екстракти, подхранващи масла и биотин комплекс CellMoist TM ®.

Designer Skin е посветена на предоставянето на по-добри резултати чрез иновативни продукти с най-добрите съставки и луксозни аромати.